5 tipov, ako si vychutnať Elfbar vejpku!

Výber správnej vejpky Elfbar môže byť pre mnohých náročné. Vejpky si môžete vyberať aj podľa toho, pri akej príležitosti vapujete, v tomto článku si teda ukážeme 5 tipov, kedy využijete vejpkuČo je vaping? Dočítate sa na blogu Vejpka.sk, kde okrem iného ponúkame článok s “manuálom” ako vybrať vejpku alebo Sprievodcu výberom POD systémov.

Čo je Elfbar?

Vejpky, jednorazové e-cigarety, ochutené e-cigarety a iné názvy sú charakteristické pre vapovacie zariadenia, pomocou ktorých sa e-liquid s nikotínom a určitou príchuťou inhaluje do tela. Elfbar je vejpka so stálou chuťou a prispieva k redukcii negatívnych dopadov fajčenia klasických cigariet na okolie. Bez odpornej vône, dymu a bez tabaku viete dostať do tela nikotín jednoducho a hravou formou. Elfbar má po celom svete svojich “fanúšikov”, ktorí sa tešia stálej a trvalej chuti a výborným príchutiam či kompaktnému zariadeniu. Viac o Elfbar vejpkach sa dočítate v blogovom príspevku Čo je Elfbar.

1 Experimentujte s rôznymi chuťami

V ponuke máme renomované značky, kedy každá z nich predstavuje originálne príchute a snaží sa kombinovať chute ovocia, mentolu a tabaku. Vyberte si napríklad značkové e-liquidy Elf Bar ELFLIQ alebo MARYLIQ. Ak vám ide o netradičné chuťové kombinácie, skúste AISU e-liquidy alebo Dinner Lady e-liquidy. Zaručene platí porekadlo "neskúsiš, nevieš" a preto odporúčame neodsudzovať chuťové kombinácie pred tým ako ich ochutnáte a skúsite

2 Spoznávajte príchute s kamošmi

Chcete skúsiť nové príchute, ale bojíte sa? Neviete, či vám daná príchuť Elfbar alebo inej značkovej vejpky sadne? Nezúfajte, kúpte si s priateľmi viacero vejpiek a sharujte medzi sebou. Okrem toho, že vyskúšate viaceré príchute, stretnete sa s kamošmi, pokecáte a ostanete v kontakte. 

V zahraničí je populárne organizovať tzv. Elfbar večierky s kamošmi, kedy skúšate rôzne Elfbar príchute, bavíte sa, počúvate dobrú hudbu či hráte obľúbené spoločenské hry.

3 Zrelaxujte s Elfbar vejpkou

Zákazníci, ktorí u nás nakúpili Elfbar vejpky sa podelili o fakt, že vejpku využívajú vo chvíli, kedy chcú vypnúť, zrelaxovať a oddýchnuť si po náročnom dni. Vychutnajte si aj vy Elfbar po ťažkom dni v práci či v škole, po náročnom tréningu alebo len tak, keď budete chcieť tráviť čas sami so sebou pri kvalitnej hudbe.

4 Odvykanie od fajčenia

Snažíte sa odvyknúť od fajčenia klasických cigariet? Skúste Elfbar vejpky, ktoré okrem toho, že obsahujú nikotín, sú kompaktné a nesmrdia, ponúkajú skvelé ovocné, sladké či osviežujúce príchute. Výber je na vás. Odporúčame začať s vejpkami, ktoré pripomínajú chuť tabaku a postupne prejsť na sladké chute. Zredukujte množstvo prijatého nikotínu a zbavte sa závislosti. Na počítanie poťahov existujú POD systémy s počítadlom poťahov, skúste napríklad OXVA XLIM SQ Pro.

Nefajčíte? Potešte touto alternatívou kamoša, brata, sestru alebo kohokoľvek na kom vám záleží práve vejpkou Elfbar a pomôžte im oslobodiť sa od klasických škodlivých cigariet. Klasické cigarety s tabakom totiž obsahujú až 7000 škodlivých látok a v tabaku nájdete veľa vecí, o ktorých by ste ani netušili. 

5 Vychutnajte si párty inak

Z akéhokoľvek dôvodu nechcete alebo nemôžete piť alkohol na párty? Skúste sa odreagovať a navodiť na “party mood” práve s vejpkou. Niektorí zákazníci dokonca odporúčajú namiesto alkoholu na párty vapovať, vraj sa potom ráno cítia lepšie a bez opice. 

Tip na záver: Pozor na Elfbar fake

Dávajte si pozor na Elfbar fake vejpky, ktorými je trh presýtený. Na Vejpka.sk nakúpite overené originály Elfbar vejpiek. Nenechajte sa nalákať na lacné napodobeniny, ide o vaše zdravie. Čo je vapovanie? Prečítajte si článok s názvom Vapovanie a jeho história. Viac o tom, ako rozpoznať, že je vejpka Elfbar fake sa dočítate na Vejpka blogu

Používáme ověření věku Adulto