Ako správne používať vejpky Elf Bar ELFA PRO

Aj keď sa na prvý pohľad môže zdať, že všetky vejpky (e-cigarety) sú rovnaké, ich používanie a údržba môžu byť rôzne. Elf Bar ELFA Pro predstavuje inovatívne riešenie vo svete vapingu. Čo je ELFA, aké sú jej výhody a mnoho iného sa dozviete v článku Čo je Elf Bar ELFA. Teraz sa bližšie pozrieme na to, ako Elf Bar ELFA / ELFA PRO používať, čo obnáša údržba a pre koho je táto dopĺňateľná vejpka vhodná.

Elf Bar ELFA Pro je novou, vylepšenou a premakanou verziou pôvodnej Elf Bar ELFA. Jej hlavné vylepšenia sú v materiáli, QUAQ technológii a spôsobom výmeny PODov. Všetky zmeny si viete pozrieť v článku Elfa Pro vs. ELFA - hlavné výhody. 

Čo je Elf Bar ELFA PRO

Elf Bar ELFA PRO je najmodernejšia vejpka ponúkajúca pohodlné vapovanie bez nutnosti stláčania tlačidiel. Vyniká rýchlou výmenou podov s e-liquidom. Táto e-cigareta ELFA má štýlový dizajn a je jednoduchá na ovládanie.

Na trhu síce existujú POD systémy, ako napríklad zariadenia OXVA XLIM alebo Vaporesso Luxe Q2, ktoré majú množstvo funkcionalít, nastavení a prispôsobení. Elf Bar sa však snažil vytvoriť produkt, ktorý jednoducho použijú aj úplní začiatočníci. Vymyslel tak Elf Bar ELFA a neskôr ELFA PRO. Nečakajte žiadne tlačidlá, displeje alebo nastavenie prítoku vzduchu. Vejpku aktivujete klasickým vdýchnutím ako je to pri jednorazových e-cigaretách. 

Nové elfa pro zariadenia

 

Ako začať používať Elf Bar ELFA PRO

Pred použitím sa uistite, že vejpka ELF BAR nie je fake. Naskenujte QR kód umiestený na obale vejpky. U nás máte garanciu, že všetky Elf Bar vejpky a ostatné zariadenia sú originály.

Po vybalení by mala byť vejpka ELFA nabitá, môže sa však stať, že ju budete musieť pred použitím nabiť. Nabitie vejpky ELFA trvá len 30 minút na 80% kapacity batérie a nabijete ju pomocou USB-C (kábel nie je súčasťou balenia).

Po nabití batérie (zariadenia ELFA PRO) vložte jednorazový ELFA POD s e-liquidom. Balenie ELFA PODs obsahuje 2 predplnené pody, príchute si tak viete jednoducho striedať (aj keď ešte POD úplne neminiete). Pred vložením do zariadenia odstráňte z PODu nálepky a ochranné kryty a stlačte ho. Potom POD vložte do zariadenia - pomôže vám s tým magnet. 

EV5000G

Ako správne používať Elf Bar ELFA

Vapovanie pomocou vejpky Elf Bar ELFA PRO je jednoduché a intuitívne. Pri vdychovaní nie je potrebné stláčať žiadne tlačidlo, stačí jemný nádych, ktorým sa vejpka aktivuje a výdychom vznikne para. 

Ako viete, kedy treba vymeniť POD s e-liquidom? Pri starých zariadeniech ELFA platilo, že ak už cítite horšiu chuť, poprípade žiadnu chuť, vtedy je potrebné vymeniť jednorazový POD ELFA. POD odstránite jednoduchým vytiahnutím zo zariadenia ELFA a nový odbalíte a následne vložíte do zariadenia. 

Pri nových ELFA PRO si s týmto nemusíte robiť žiadne starosti. ELFA PRO náplne sú vyrobené z transparentného materiálu, a vy tak dokážete kontrolovať, koľko e-liquidu vám ešte ostáva. Už viac teda nepocítite spálenú chuť v ústach. 

elfa-priehladny-pod-pro

Elf Bar ELFA / ELFA PRO je inovatívna vejpka a signalizuje 10% stav batérie pomocou blikania. To je doba, kedy by ste mali svoju vejpku nabiť. Nenechávajte ju vybiť úplne

Ako sa o vejpku Elf Bar ELFA PRO starať, aby vydržala dlho

Údržba vejpky Elf Bar ELFA aj ELFA PRO je veľmi jednoduchá. Vďaka tomu, že POD-y sú predplnené, nemusíte dolievať do podov e-liquid z fľaštičky, ale jednoduchým zasunutím POD-u môžete hneď vejpovať. 

Dbajte na to, aby vám vejpka nepadala na zem, pretože aj keď je vyrobená z odolného materiálu, častými pádmi sa zariadenie poškodí. Vejpku neponárajte do vody, snažte sa ju mať v suchu a chrániť napr. pred vodou z bazéna či pred dažďom. 

Elf Bar ELFA PRO POD-y by ste mali vždy skladovať na suchom, chladnejšom a tmavom mieste. Nikdy POD neotvárajte s myšlienkou znovunaplnenia či za iným účelom. POD-y ELFA sú určené len na jednorazové použitie. 

Pre koho je Elf Bar ELFA a ELFA PRO určená

Pokiaľ máte radi ovocné a svieže chute, vejpka ELFA si vás získa. Mnoho aktívnych fajčiarov prechádza na túto “zdravšiu” alternatívu ku klasickým cigaretám. Vďaka tomu okolie nemusí dýchať štipľavý a ostrý dym, ktorý sprevádza každého fajčiara. Vejpku ELFA môžete používať aj v interiéri bez toho, aby vám napáchol nábytok nepríjemným cigaretovým dymom

Aj keď vejpka Elf Bar ELFA nesmrdí, neprekáža okoliu, snažte sa vejpovať mimo detí. Ak ste začiatočník alebo pokročilý vaper, ELFA PRO je pre každého. Ak sa vám nechce dolievať e-liquid, stláčať tlačidlá alebo nejako udržiavať zariadenie "pri živote" - ELFA PRO je pre vás. Ide o jednoduché a intuitívne zariadenie. 

Ak radi máte radi nočný život a párty, určite sa vám ELFA PRO zíde. Komplexné a funkčné zariadenia sú často omnoho drahšie. Ak sa zariadenie (POD systém) poškodí - vyhodíte "do koša" peniaze. Pri ELFA PRO vás cena nemusí trápiť. Ide o lowcostové zariadenie, ktoré aj keď náhodou zničíte alebo stratíte môžete za lacno nahradiť. Pri iných POD systémoch je tá cena cca 3x vyššia.

Zhrnuté, podčiarknuté 

  • Elf Bar ELFA aktivujete klasickým vdýchnutím, bez potreby stláčania tlačidla,
  • Zariadenie nabijete pomocou USB-C do 30 minút na 80% kapacity batérie,
  • Zariadenie nenechajte úplne vybiť (riaďte sa signalizáciou, ktorá oznamuje 10% stav batérie),
  • Zariadenie majte v suchu, chráňte ho pred vodou, dažďom a pred pádmi,
  • POD-y s e-liquidom sa nepokúšajte otvárať, dolievať do nich e-liquid apod., 
  • POD-y vymieňajte, keď pociťujete horšiu alebo prakticky žiadnu chuť
  • Predplnené POD-y uchovávajte na tmavom a suchom mieste.

Elf Bar ELFA nájdete na e-shope Vejpka.sk. Ak hľadáte alternatívu, skúste napríklad zariadenie Joyetech WideWick Air (tu už POD-y treba naplniť e-liquidom). Ak sa zaujímate o drahšie POD systémy s rôznymi funkcionalitami, skúste OXVA XLIM alebo Vopoo Doric 20 SE. Potrebujete pomôcť s výberom? Neváhajte nás kontaktovať, radi pomôžeme.

Nie ste fanúšikom vapingu? Skúste naše obľúbené nikotínové a kofeínové vrecúška. Skúste náš bestseller KILLA Cold Mint alebo Pablo Kiwi. Ak chcete poradiť s výberom, prečítajte si článok Sprievodca výberom nic puffs.

Používáme ověření věku Adulto