Čo je Elf Bar?

Jednou z najznámejších značiek pre ochutené jednorazové e-cigarety je práve Elf Bar, ktorý je považovaný za lídra na trhu, a ukážeme prečo. 

Elf Bar je výrobcom jednorazových ochutených e-cigariet, POD systémov, E-liquidov a podobne. Produkty majú príjemnú a intenzívnu chuť. Sú menej škodlivé ako klasické cigarety a omnoholepšie chutia.

Každá Elf Bar e-cigareta je vyrobená z kvalitných materiálov, pretože komponenty žhaviacích hlavíc fungujú už pri nižších teplotách. Elf bar používa v náplniach nikotínovú soľ, vďaka ktorej je stupeň žhavenia ešte nižší. Vďaka tomu vydrží batéria dlhšie a spotrebujete menej e-liquidu. 

Elf Bar alternatíva cigariet - vejpka.sk


Prečo je Elf Bar lídrom na trhu jednorazových e-cigariet a e-liquidov? 

V predchádzajúcom odseku sme zhrnuli vlastnosti Elf Baru. Výhody sme spísali do bodov:

  • E-cigareta sa nažhaví pri nižších teplotách,
  • Elf Bar využíva quaq technológiu (intenzívnejšia chuť, žiaden pocit spálenia),
  • Kvalitné a odolné materiály,
  • Výrazné chute po celý čas životnosti vejpky alebo e-liquidu,
  • Vyššia výdrž batérie každého Elf Baru, 
  • Nižšia spotreba e-liquidu.

Elf bar obsahuje nikotínovú soľ 

Nikotínová soľ je forma nikotínu. Vzniká tým, že sa nikotín z tabakových listov musí zneutralizovať chemickou úpravou. Nikotínová soľ pomáha rýchlejšiemu vstrebaniu nikotínu do organizmu a je viac efektívna ako voľný nikotín. Všetky Elf Bar e-cigarety obsahujú práve nikotínovú soľ. 

Elf bar a jeho príchute 

E-cigarety značky Elf Bar sú ľuďmi považované za jedny z najlepších aj kvôli chuti. Elf Bar aj v tejto oblasti vyniká. Okrem širokej ponuky sú príchute totožné s tými, aké očakávate na základe informácie na obale. Elf Bar si zamilujete, ak obľubujete sladké či výrazné chute, kde až tak chladivý efekt neprevláda. Medzi naše bestsellery patria napríklad: 

Batéria zariadenia 

Elf Bar používa prvotriedne a špičkové batérie do svojich jednorazových cigariet alebo do svojich POD systémov. Napríklad Elf Bar ELFA zariadenie má v sebe vstavanú 550 mAh batériu, ktorú jednoducho nabijete pomocou USB-C. Elf Bar AF5000 má taktiež silnú kapacitu batérie a viete ju taktiež jednoducho dobiť pomocou USB-C. 

Elf Bar a konkurencia

 

ELF BAR a konkurencia - Vejpka.sk

 

Na základe grafu je jasné, prečo je Elf Bar lídrom jednorazových e-cigariet. Ľudia ich vyhľadávajú kvôli ich geniálnej chuti, kvalitnému zariadeniu a spoľahlivosti. Aj keď je ich cena vyššia, vynahradia to svojou vysokou kapacitou batérie, dizajnom či skvelou chuťou

 

Ponuku e-cigariet Elf Bar nájdete u nás na vejpka.sk. Sledujte nás na instagrame a majte info o našich zľavách a novinkách.

Používáme ověření věku Adulto