Porovnávame podové vejpky: Elfbar MATE 500 vs. Elfbar ELFA PRO

Vejpky sa čoraz viac stávajú obľúbenou alternatívou ku klasickým cigaretám. V tomto článku sa pozrieme na 2 modely “dopĺňacích” vejpiek renomovanej značky na trhu s vejpkami ELFBAR. Prečo práve Elfbar Mate 500 a Elfbar ELFA? Odpoveď je jednoduchá - su nabité výkonom, štýlom a dajú sa dopĺňať e-liquidom!

Základné porovnanie Elfbar Mate 500 a Elfbar ELFA

V nasledujúcej tabuľke porovnávame hlavné parametre oboch modelov vejpiek, aby ste získali prehľad o tom, ktorá vejpka je pre vás lepšia. Chápeme totiž, že každému vyhovuje niečo iné.

Porovnanie článok_1

Elfbar Mate 500

Začneme s vejpkami Elfbar Mate 500. Tento model je kompaktný, ľahko prenosný a má výdrž batérie 500mAh, čo je skutočne úctyhodné pre tak malé zariadenie (v porovnaní s jedorazovými vejpkami sa výdrž batérie na jedno nabitie vyrovná jednorazovej vejpke Elfbar 600).

K modelu Mate 500 ponúkame e-liquidy Elfbar ELFLIQ v rôznych príchutiach alebo iné e-liquidy, ako napríklad Dinner Lady e-liquidy, MARYLIQ, IVG Beyond alebo AISU e-liquidy. Na svoje si tak prídu nadšenci ovocných, sladkých či príjemných chladných chutí alebo chutí tabaku. Výmena je jednoduchá, takže si môžete vychutnať rôzne chute kedykoľvek máte chuť na zmenu. Zákazníkov si získala táto e-cigareta hlavne svojou kompaktnosťou a jednoduchým dizajnom. POZOR, tento POD systém je síce kvalitný a dlho vydrží, avšak neverte tomu, že vydrží dlhé roky. Ak uvidíte jasné náznaky opotrebenia (vytekanie liquidu z PODU, prasknutie obalu, rýchle vybitie), zariadenie vymeňte, ušetríte si tak nervy a hlavne množstvo e-liquidu.

mate-500-pod-device-p7696-21352_image

Hlavné výhody Elfbar Mate 500

  • Kompaktné zariadenie,
  • Minimalistický dizajn,
  • Jednoduchá “výmena/doplnenie” liquidu,
  • Súčasťou balenia aj kábel na nabíjanie USB-C,
  • Kompatibilné s viacerými druhmi liquidov - odporúčame ELFLIQ.

Elfbar ELFA

Predstavme si Elfbar ELFA. Štýlové zariadenie pripomínajúce “pero”. Táto vejpka je užšia ako Elfbar Mate 500 a o niečo dlhšia. Kapacita batérie je 500mAh a zariadenie dobijete jednoducho pomocou káblu s koncovkou USB-C. Zariadenie vám dá signál, kedy je potrebné nabiť ho (na spodu vejpky začne svieťiť červený prúžok).

Výmena liquidu je ešte jednoduchšia ako je tomu pri Elfbar Mate 500. Vymieňate už predplnený POD s obľúbenou príchuťou. Vďaka magnetu POD nevypadne zo zariadenia.

ELFA Aurora Blue

Elf Bar ELFA PRO - Aurora Blue zariadenie

Hlavné výhody Elfbar ELFA

  • Kompaktné zariadenie pripomínajúce pero,
  • Kapacita batérie až 500mAh,
  • Signál vybitia zariadenia,
  • Jednoduchá výmena liquidu (predplnené POD-y).

Vybrať si Mate 500 alebo ELFA?

Ktorá vejpka je teda lepšia? Odpoveď nie je jednoznačná. Záleží na tom, či preferujete dlhšiu výdrž batérie, kompaktnnosť či jednoduchšie “dopĺňanie” liquidu. Ak sa vám nechce vymieňať e-liquid, odporúčame Elfbar ELFA.

Nová rada ELFA PRO prišla už aj s prázdnymi PODmi ELFA PRO, kam stačí len doliať e-liquid podľa preferencií a vaping vás vyjde ešte lacnejšie. Stále však o niečo viac ako pri používaní EB MATE500

Ak potrebujete viac informácií alebo pomoc s výberom, prečítajte si náš Vejpka blog alebo nás kontaktujte. Radi pomôžeme.

Výber je vždy o vašich osobných preferenciách. Mate 500 a ELFA sú výkonné, štýlové a ponúkajú skvelý pomer cena x kvalita. Buďte si istí, že s Elfbarom budete spokojní, pretože patrí medzi najlepších výrobcov vejpiek.

Používáme ověření věku Adulto