Prechod od jednorazových e-cigariet k pod systémom

Svet vapingu sa rýchlo mení. Mnohí z vás ste začínali s jednorazovými e-cigaretami (vejpkami) a nakoniec vapujete vďaka POD systémom, ktoré považujeme za vyspelejšie a integrovanejšie. Prechod z jednorazoviek na POD systémy nie je len trend, ale predstavuje kvalitnejšiu a uspokojivú alternatívu k jednorazovým e-cigaretám.

Jednorazové e-cigarety i POD systémy patria medzi populárne možnosti vapingu. Každá z týchto alternatív je určená pre inú skupinu ľudí. Ak vapujete príležitostne (párty, dovolenka, výlet…), oceníte hlavne jednorazové vejpky. Pokiaľ však vapujete častejšie, odporúčame zvoliť práve POD systémy. 

Ako funguje POD systém a aké sú jeho benefity?

Na trhu s vejpkami je nespočetné množstvo POD systémov. U nás na vejpka.sk nájdete len overené alebo certifikované POD systémy známych a obľúbených výrobcov. Vybrať si môžete z týchto alternatív: 

POD systémy s predplnenými POD-mi: Sú to POD systémy, ktoré sú kompatibilné s POD-mi, ktoré sú predplnené e-liquidom. Vy si tak kúpite POD už s liquidom a výmena/doplnenie vašej vejpky je jednoduché. Na vejpka.sk nájdete napríklad Elf Bar ELFA Pro

POD systémy s prázdnymi POD-mi: Tieto POD systémy fungujú na princípe dopĺňania e-liquidu do POD-u. Kúpite si prázdny POD a ten doplníte e-liquidom podľa preferencií (príchuť, značka). Na vejpka.sk ponúkame napríklad POD systémy OXVA XLIM alebo Joyetech WideWick Air

Univerzálne POD systémy: Toto sú také POD zariadenia, ktoré viete aj samostatne naplniť e-liquidom alebo si kúpiť už predplnený POD. Na vejpka.sk nájdete napríklad zariadenie Elf Bar MATE 500. Ak si kúpite prázdne ELFA PRO PODy, do tejto kategórie môžeme potom zaradiť aj Elf Bar ELFA PRO. 

Vylepšený výkon a intenzívna chuť 

POD systémy poskytujú lepšiu a intenzívnejšiu chuť a silnejší výkon. Vďaka vymeniteľným POD-om viete experimentovať s rôznymi chuťami, čo pri jednorazových e-cigaretách možné nie je.

Cena POD systémov

Môže sa zdať, že jednorazové e-cigarety sú lacnejšie. Treba si však uvedomiť, že vždy kupujete celé nové zariadenie a v dlhodobom horizonte vás tento spôsob vapingu vyjde drahšie

Vapovanie s POD systémom funguje na princípe kúpy jedného zariadenia (napríklad Elf Bar ELFA, UWELL Kalmia, OXVA XLIM SE), do ktorého následne dopĺňate e-liquid podľa potreby. Pri tejto alternatíve teda nekupujete neustále nové zariadenie a vyjde vás to lacnejšie.

Ako prejsť od jednorazových e-cigariet k pod systémom

Prechod od jednorazových e-cigariet k POD systémom je omnoho jednoduchší ako si myslíte. Stačí, aby ste si vybrali vhodný POD systém podľa vlastných preferencií a vybrali si príchuť, ktorú chcete vapovať. Nezabúdajte však na pravidelnú údržbu (nabíjanie POD systému, výmena POD-ov podľa odporúčaní apod.). Skvelou možnosťou ako prejsť k POD systémom je práve Elf Bar ELFA PRO. Vďaka jej jednoduchému používaniu, dizajnu podobajúcemu sa jednorazovej vejpke predstavuje krásny prienik k POD systémom.

Obľúbené POD systémy 

Aby sme vám výber správneho POD systému uľahčili, predstavujeme najobľúbenejšie POD systémy z našej ponuky:

Kopie návrhu ELFA PRO Twilight Blue

Elf Bar ELFA Pro

Joytech elektronická cigareta white

Joyetech WideWick Air

Oxva XLIM SQ PRO Pink

Oxva XLIM SQ Pro

 

Prečítajte si aj iné, zaujímavé články zo sveta vapingu na Blogu Vejpka

Používáme ověření věku Adulto