V čom je ELFA PRO lepšia ako jej predchodca ELFA

Svet vapingu sa neustále vyvíja, a poprední výrobcovia ako Elf Bar na pravidelnej báze inovujú svoje skvelé produkty. Produkt ELFA si okamžite získal svoju fanúšikovskú základňu a stal sa tak voľbou pre vaperov. Elf Bar však pri neustálom zlepšovaní svojich produktov prišiel s novou radou produktov - ELFA PRO. Ide o vylepšeného nástupcu k pôvodnej ELFA. Aké zmeny môžete čakať oproti starej verzii ELFA, aké prináša výrobca nové funkcionality? To všetko sa dozviete v tomto článku, kde porovnáme tieto dva modely prvotriedneho a špičkového výrobcu Elf Bar.

Zariadenie ELFA PRO oproti pôvodnému ELFA - čo je nové?

Zariadenie ELFA PRO sa výrazne nelíši od predchádzajúcej verzie ELFA. Stále je kompaktných veľkostí (jemne dlhšie zariadenie ako jednorazové Elf Bar 600), skvelý tvar, ktorý padne do ruky. Zmeny nastali v dizajne. Elf Bar priniesol nové a zaujímavé dizajny, ktoré sú neobyčajné a plné farebných kombinácií. 

Nové elfa pro zariadenia

Súčasťou každého ELFA PRO zariadenia je aj POD s predplnenou príchuťou. Zariadenia, ktoré viete kúpiť u nás na vejpka.sk: 

Materiál zariadenia

Namiesto tvrdého plastu, z ktorého boli vyrobené modely ELFA, ELFA PRO sú vyrobené z odolného hliníka. Vďaka materiálu sú odolné proti škrabancom a pôsobia viac luxusne. Zaujímavý dizajn pridáva na luxuse a štýle a vy môžete jednotlivé zariadenia ladiť k svojim outfitom. 

Elfa Twilight Purple

Ilustračný obrázok: Hliníkové zariadenie ELFA PRO (konkrétne: ELFA PRO Twilight Purple)

Batéria zariadenia

Oproti predchádzajúcej verzii, kedy kapacita batéria bola 500mAh, je nová ELFA PRO vybavená vstavanou batériou s kapacitou 550mAh. V pôvodnej ELFA stačilo na úplné nabitie 30 minút. To sa však pri novej ELFA PRO zmenilo (kvôli väčšej kapacite batérie). Za 30 minút nabijete 80% batérie. Nabíjate tak, ako pôvodne, a teda pomocou USB-C. POZOR, kábel na nabíjanie NIE JE súčasťou balenia.

Funkcionality zariadenia

Aj nové zariadenia ELFA PRO sú vybavené LED indikátorom vybitia batérie. Elf Bar nepriniesol žiadne dodatočné funkcionality, pretože sa snaží o jednoduché a nenáročné zariadenie, ktoré môžu používať aj začiatočníci. Pri aktivácii vejpky teda nie je potrebné stláčať žiadne tlačidlá (vejpka sa aktivuje vdýchnutím).

Nové PODy ELFA PRO - v čom sú lepšie?

Najväčšie zmeny nastali práve v POD-och ELFA PRO. Oproti predchádzajúcim je najväčším vylepšením QUAQ technológia a transparentný obal PODov, v ktorých sa nachádza e-liquid.

Obal ELFA PRO PODov

Predchádzajúce PODy ELFA boli vyrobené z plastu, ktorý bol nepriehľadný. Vy ste tak nemali prehľad o tom, koľko e-liquidu sa ešte v PODoch nachádza. Na toto myslel Elf Bar a priniesol nové obaly. Nové ELFA PRO náplne sú vyrobené z transparentného materiálu, a vy si tak viete kontrolovať stav e-liquidu. Vďaka tomu už nepocítite chuť spálenia kvôli nedostatku e-liquidu.

elfa-priehladny-pod-pro

Priehľadné PODy ELFA PRO

QUAQ technológia v nových ELFA PRO PODoch

Nová QUAQ technológia, ktorú Elf Bar integroval do nových ELFA PRO PODov je vlastná technológia výrobcu Elf Bar a princíp je založený na prepracovanejšom zahrievaní e-liquidu v PODe. Vďaka tejto technológii je chuť e-liquidu výrzanejšia, sýtejšia a konzistentná počas celej životnosti PODu. QUAQ technológia rovnomerne zahrieva e-liquid a dodáva tak dokonalú chuť. Už viac neucítite spálenú chuť. 

Elf Bar priniesol aj nové chute

Nové ELFA PRO náplne sú plné chutí, šťavnaté a intenzívne. Elf Bar prišiel aj s novými príchuťami, čo ocení každý vapingový nadšenec. Okrem klasických príchutí ako je napríklad Strawberry Kiwi, Watermelon alebo Blue Razz Lemonade prichádzajú na scénu i nové chuťové kombinácie viacerých druhov ovocia. Vychutnajte si napríklad Lemon Mint, Wild Orange alebo Tropical fruit

Kompatibilita PODov k pôvodným ELFA zariadeniam

Aj keď prišiel Elf Bar s novinkou v podobe ELFA PRO náplní, nemusíte sa obávať, pokiaľ máte ešte staré ELFA zariadenie. ELFA PRO PODy sú kompatibilné aj so starými (pôvodnými) ELFA zariadeniami. Do iných zariadení a POD systémov však ELFA PRO PODy nedostanete. Sú vyvinuté špeciálne len pre zariadenia ELFA PRO / ELFA.

Výmena a používanie PODov

Výmena PODov ELFA PRO je jednoduchá. Oproti predchádzajúcej sérii sú tieto PODy použiteľné ihneď po zasunutí do zariadenia. Predtým ako POD vložíte do zariadenia, odstráňte kryt a nálepku na spodu PODu. POD jemne stlačte a vložte ho do zariadenia. Oproti predchádzajúcej verzi môžete okamžite vapovať a nemusíte čakať. 

Predchádzajúca edícia ELFA poskytovala funkciu výmeny PODov iba keď už bol prázdny. Pri novej ELFA PRO môžete náplne meniť a striedať tak, ako chcete. Nemusíte teda čakať dokým miniete POD. Viete si tak striedať viaceré príchute podľa toho, na ktorú z nich máte práve chuť. 

EV5000G

Vďaka novej verzii ELFA PRO si viete kúpiť aj prázdne ELFA PRO PODy a dať si do nich ľubovoľný e-liquid. Odporúčame napríkla ELFLIQ alebo MARYLIQ. Ak máte radi originálne a atypické chute, určite skúste AISU e-liquidy alebo Dinner Lady e-liquidy.

Porovnanie parametrov ELFA a ELFA PRO

Na záver vám prinášame stručné a výstižné porovnanie PODov ELFA PRO a zariadení ELFA PRO, aby ste mali cca prehľad o tom, aké zmeny výrobca novou radou ELFA PRO priniesol. 

ELFA ELFA PRO
Kapacita batérie 500mAh 550mAh
Nabíjanie 30 minút (plné nabitie), USB-C 30 minút (80% batérie), USB-C
LED pásik (info o stave batérie) Je súčasťou Je súčasťou
Aktivácia Vdýchnutím Vdýchnutím
Vloženie PODov POD odbaliť - vložiť - počkať pár sekúnd POD osbaliť - stlačiť - hneď vapovať
Materiál zariadenia Tvrdý plast Odolný hliník
POD súčasťou zariadenia Nie Áno
Quaq technológia Nie Áno
Transparentný materiál POD-u pre lepšiu kontrolu e-liquidu Nie Áno

 

Všetky zariadenia ELFA PRO a ELFA PRO náplne nájdete v kategórii Elf Bar ELFA.

Používáme ověření věku Adulto